Vínová shopper Toscanini na schůzky

Vínová shopper Toscanini na schůzky

Srdečně zdravím a hned na úvod mého článku vám všem přeji v novém roce jen to nejlepší. A samozřejmě bych se také ráda představila. Mé jméno je Irina a na blogu se teď budeme vídat pravidelně. Možná mě znáte z Instagramu jako Bonnyandbondgirl, pokud ne, ráda vám o sobě něco prozradím. Živí mě marketing a osud mě nedávno zavál do marketingu sportu, který je mou velkou vášní. Další mou láskou je kosmetika a i díky tomu je pro mě typické výrazné líčení, černé linky jsou mé poznávací znamení. Další věcí, která ke mně neodmyslitelně patří, jsou podpatky.  Podpatky a luxusní kabelka jsou také hlavními hrdiny dnešního outfitu.

První týdny nového roku jsou pro mě ve znamení schůzek a tak je pro mě důležité pohodlí celý den a spousta věcí v kabelce. Počítač, obrovský diář, peněženka, kosmetika…. naštěstí se vše pohodlně do této shopperky vejde (podívat se na ni blíže můžete zde ). Kabelka sama o sobě je velmi lehká, což je při takové zátěži výhoda. Je znát, že tyto kabelky dělají ženy pro ženy a myslí při tom na vše. Toscanini shopper je toho důkazem.

Díky poměrně teplému počasí si mohu stále dovolit nosit šaty, v tomto případě jsem zvolila černou klasiku. Abych nezmrzla, mám na sobě kožíšek z beránka, kterému můj muž říká Jon Snow (Game of Thrones) a já ho naprosto miluji ( muže i kožíšek 😀 ).

Na této shopper nejvíc oceňuji tu nádhernou barvu, decentní vínová k zimním outfitům přeci neodmyslitelně patří. A stejně tak doufám, že i já budu neodmyslitelně patřit ke značce Elega. Budu se na vás těšit v dalším článku. Přeji úspěšný start do nového roku.

Irina

Facebook & Instagram

MAL--SHOPPER-ELEGA-TOSCANINI-BORD-.1

MAL--SHOPPER-ELEGA-TOSCANINI-BORD-.2

MAL--SHOPPER-ELEGA-TOSCANINI-BORD-.3

MAL--SHOPPER-ELEGA-TOSCANINI-BORD--1