CROSSBODY EUPHORIA

Hezkou sobotu! Venku začíná být nádherně = období výletů. Takže co na ně potřebujeme? Nějakou praktickou a stylovou crossbody, abychom měly volné ruce a mohly si vše užít bez starostí s nějakým držením kabelky v ruce, na předloktí či na rameni. A právě proto tu je nová kolekce Euphoria a v ní si stoprocentně vyberete 🙂 Jakou jsem si zvolila já? Malou crossbody v krásné kombinaci barev – modrá, bílá a koňaková. Kabelka je v několika barevných variantách, tak se nezapomeňte podívat na všechny.

Crossbody kabelka je uzavíratelná na zip. Popruh je posunovací, takže si jej můžete dle libosti zkrátit či prodloužit, aby vám přesně seděl. Velmi se mi líbí i zdobení “křížku” na popruzích. A stejně, jako u ostatních kabelek z této kolekce, je zadní strana tašky v kontrastní barvě, jak můžete vidět na produktových fotkách.

Outfit je jednoduchý, věděla jsem, že budeme dnes docela chodit, takže pohodlná obuv, kalhoty, roláček a delší bunda byly jasná volba. Slunce sice již svítí, ale přece jen je takto brzy na jaře zrádné, tak je lepší se raději tepleji obléct, než pak litovat a v takto krásném počasí se trápit nějakým nepříjemným nachlazením.

Přeji vám krásný zbytek dne a budu se opět těšit 🙂

Facebook & Instagram